Vēsturiski liels ieguldījums LSAB Suomi – Kajaani filiālē

“Somija ir trešais lielākais zāģmateriālu ražotājs Eiropā. Kajaani apgabalā, kur notiek mūsu darbība, pašlaik ir augsta aktivitāte zāģētavu nozarē. Tāpēc tagad veicam vēsturisku ieguldījumu mūsu Somijas servisa filiālē,” saka Martin Andersson, LSAB Wood Solutions vadītājs.

2012, gadā LSAB iegādājās Kajaani filiāli, kas nodrošina zāģripu un zāģlenšu apkopes pakalpojumus, galvenokārt klientiem no zāģētavām Zviedrijā un Somijā.

“Mēs tagad gatavojamies paplašināt mūsu darbību Kajaani. Lai apmierinātu pieaugušo pieprasījumu pēc griezējinstrumentiem priekš HewSaw līnijām, mēs tagad ieguldām jaunā aprīkojumā un jaunā asināšanas robotā. Šis ieguldījums ir lielākais uzņēmuma vēsturē,” saka Mika Rahko, LSAB Suomi izpilddirektors.

Asināšanas pakalpojumi ir neatņemama LSAB piedāvājuma sastāvdaļa. Daudzi griezējinstrumenti ir jāpielāgo, lai klienti varētu gūt maksimālu labumu. Nodrošinot pilnu servisu griezējinstrumentiem, tiek garantēta kvalitāte un augsta veiktspēja. Papildus asināšanai un pielāgošanai tiek veikta arī balansēšana, mazgāšana, taisnošana un bojāto instrumentu labošana.

LSAB Wood Solutions ir LSAB Group uzņēmuma daļa, kas ražo un pārdod griezējinstrumentus koksnes apstrādei. Šī biznesa joma apgroza aptuveni 25 miljonus € un ir vadošais spēlētājs Ziemeļeiropā. Mērķis ir nostiprināties kā pilna  servisa partnerim Eiropā un būt starptautiskam tirgus līderim savā nišā.

Attēlā, kas pievienots pa kreisi: Mika Rahko, LSAB Finland administrējošais direktors, kopā ar savu Zviedrijas kolēģi Lars Vikström, LSAB Vistträsk vadītājs.